Gastronomie

Jak oloupat granátové jablíčko a nezbláznit se

Všichni to známe. V supermarketech se objevila granátová jablíčka. Jsou červená a šťavnatá (dá-li bůh a Billa je doveze ve zralém stavu). Ale projdeme kolem nich obloukem, protože než bychom je oloupali, vezli by nás do Bohnic.

Ale je to snazší, než se zdá! Přináším vám tip od našeho mexického zelináře, jak tyhle červené vitaminové bomby oloupat raz dva. Dejte vědět, jak se vám to povedlo!

Jak oloupat granátové jablíčko
Čtyři snadné kroky k oloupání granátového jablíčka jako mexický profi-zelinář.

© Mexikopedie, Eva Kubátová, 2020

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google photo

Komentujete pomocí vašeho Google účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s